25.2.12

onderlinge competitie ronde 22



Trienke versloeg Jan Brinkman!!


Uitslagen 22e ronde onderlinge competitie gespeeld vrijdag 24  februari 2012.


Return Rob Hoogvliet met sterk spel!!



Rob Hoogvliet was na een dikke maand afwezigheid wegens ziekte weer terug achter het bord en kon Chris Draijer goed partij geven. Pas laat in de avond moest hij capituleren voor het ijzersterke combinatiespel van Chris.

Jan Brinkman en Trienke Wijmenga maakten er een dolle schaakavond van. Tot twee keer toe offerde Jan een toren voor een gevaarlijk uitziende koningsaanval. Trienke vond echter op kritieke momenten de goede zet en kon de avond uiteindelijk winnend afsluiten, een grote verrassing.

Henk Breimer nam plaats 4 van Jan Brinkman over. Hij moest er hard voor werken tegen Theo Zwartjes, maar zijn aanval op de koning was uiteindelijk beslissend.

Wim de Groot hield zijn ongeslagen status met vastbesloten spel tegen Jappie Breimer. Laat op de avond won hij een kwaliteit en dat werd uiteindelijk beslissend. Wim gaat op kop maar zag wel Herman Beks op plaats twee komen.


Herman speelde namelijk twee partijen. Hij won snel van Jan Wevers, en had een taaie kluif aan Sytze van der Wal. Uiteindelijk werd echter ook Sytze verslagen.


 Louwerens Mulder en Tjeerd de Vries braken hun partij af in een stand die nog bekeken gaat worden.


 Wit Zwart
Uitslag 
Chris DraijerRob Hoogvliet
1-0
Wim de GrootJappie Breimer
1-0
Louwerens MulderTjeerd de Vries
afg
Herman Beks Sytze v.d. Wal
1-0
Theo ZwartjesHenk Breimer
0-1
Jan WeversHerman Beks
0-1
Trienke WijmengaJan Brinkman
1-0